Тобі...

Страх....

Ти думаєш я не боюся? Не варто гадати, що я безстрашна. Я так само, як і ти, тремчу та боюся… Так! Я дуже боюсь, що помилюсь знов і буду страждати… Намалювавши та вигадавши гарну історію кохання, знов потерплю крах. Але знаєш, не ризикнувши зараз, я так і не зрозумію чи Ти —  то мій єдиний та на все життя!
В цю мить я забуваю про страх, відпускаю його… Я зустрічаюсь з ним сам на сам, зазираю йому у вічі та посміхаюсь! Тому що добре знаю, Любов — Вона достойна всього! І варто намагатися подолати свій страх, бути сміливим та відкритим… Отим чистим та світлим почуттям! Ти чуєш? Бачиш і відчуваєш?! Ти! Віддаю усі страхи задля вищої цілі, задля єднання та свободи! Більше не буду боятись впасти! Адже вмію літати! На крилах Любові літаю щодня! Дозволь мені бути поруч, тримати за руку і посміхатися, зазираючи в очі твої! 

Я знаю, що десь там в глибині Душі — є дещо більше, ніж ти сам гадаєш і можеш собі уявити! Весь світ  та його краса в тобі! Кохаючи,  ми відкриємо двері один одного,  що ведуть у таємний край престолу Божого! 

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте